O nama:

 Web portal IndustrijskiRoboti.com je pokrenut od strane kompanije Roboprogram d.o.o. i inženjera mehatronike koji se bave industrijskom robotikom. Naš cilj je da svim zainteresovanima približimo robotiku i da predstavimo njenu važnost u svim granama industrije.

 Težimo ka tome da potegnemo naše razmišljanje na ekstremni nivo sa novim i zanimljivim idejama, želimo da budemo inovativni, drugačiji i bolji. Radoznalost, kreativnost i želja za učenjem su naše glavne pokretačke poluge. Naš rad je obogaćen iskustvom i praksom koju smo godinama gradili. Kako na projektima naših klijenata, tako i na ličnim projektima, iz oblasti inovacija, robotike, automatizacije...

Naša misija:

 Naš cilj je da postanemo jedan od vodećih News/media portala na Balkanu, koji se bave temama poput industrijske robotike, mehatronike, automatizacije. Cilj nam je da budemo inovativni i fokusirani na stvaranje što veće baze znanja za ljude sa naših prostora. Želja nam je da poboljšamo uspeh i zadovoljstvo klijenata putem unapređenja postojećeg kvaliteta i upravljivosti sopstvenog poslovanja. Za potrebe korisnika usluga, investitora i svojih partnera, usmeravamo svoje snage ka virtuelizaciji, automatizaciji i optimizaciji našeg poslovanja.